Shiatsu Stoelmassage

Stoelmassage is de bekenste vorm van massage binnen het bedrijfsleven. Op kantoren wordt stoelmassage in gezet ter preventie van ziekteverzuim en ter verhoging van de werksfeer. De Shiatsu Stoelmassage is een verkorte vorm van de traditionele Japanse Shiatsu.  Het is een laagdrempelige massage omdat er over de kleding heen wordt gemasseerd. De massage van ongeveer 20 min geeft een ontspannende werking voor rug, schouders, nek, armen en handen.

De techniek bij de stoelmassage bestaat uit drukpuntmassage d.m.v. handen en vingers en het wordt gegeven in een speciaal ontworpen ergonomische massagestoel.  Een goede stoelmassage bevat belangrijke elementen voor totale onstpanning of juist nieuwe energie!

Op zondag 1 oktober 2017 mocht ik stoelmassages geven in het Martini Plaza te Groningen. De beurs LEEF! was een initiatief van de Select Wellness group. Het was een leuke en intensieve dag waarbij heel veel verschillende mensen hebben kennis gemaakt met de stoelmassage. 

Wilt u als werkgever uw werknemers verlichten van een eenzijdige houding, belonen of een betere werksfeer creeren, boek dan een vrijdagmiddag stoelmassage. Het geeft ontspanning waardoor de teamprestaties beter worden maar ook de duurzame inzetbaarheid.

Een regelmatige stoelmassage ter preventie van klachten. Het gezondheidsvoordeel is groot tegen lage kosten en minimale tijdsinvestering.